Věk dělá chuť! Díky zrání minimálně 3 měsíců dosahuje oříškové a kořeněné aroma. Světlé sýrové těsto je krémové a hebké. Ale není to sýr, který dává chuť a ani mistr sýra, ale celá spousta bakterií mléčného kvašení.
: Tento sýr se rád konzumuje čistě jako uzený, jako uzeniny na chléb, na kus nebo jako salát jako kostka. V teplé kuchyni je horský sýr strouhaný jako parmezán ideální pro zapékání, gratinování. Také pro sadu na fondue nebo jako sýr dip je perfektním základem.
: Je u nás psáno velkými písmeny. Sýr Senner z Tyrolska se vyrábí ručně podle starého receptu z mléka bez sila a odpovídá směrnicím. V tomto mlékárně se zpracovává výhradně nejlepší denní čerstvé senné mléko, protože jen tak je možné zajistit, že si výrobky zachovají svou jedinečnost.
✄ Výroba BIO sena mléka je nejoriginálnější V létě tráví krávy na domácích tyrolských pastvinách, kde si kromě čerstvého vzduchu a čisté vody mohou užívat spoustu šťavnatých bylin a trávy.
: Výroba horského sýra probíhá v souladu s pravidly a také u sýra Pecorino. K tvorbě červené mazací kůry během doby zrání se do sýra přidávají mazací kultury. Tyto kultury zajišťují, že sýr získá jedinečnou chuť. Díky tomu je balení potravin perfektní.
Cena Amazon k 2024-02-08 00:41Ceny a dostupnost produktů jsou přesné k uvedenému datu/času a mohou se změnit. Na nákup tohoto produktu se budou vztahovat veškeré informace o ceně a dostupnosti zobrazené na Amazonu v době nákupu.
Tyrolský selský stojan – Sennkäse [0,5 kg] máslo sýr sýr v kusech testovací balíček sýrové fondue sada sýr uzenina tavený sýr bez laktózy sýrové fondue sýr raclette sýr fondue sýr fondue sýr gouda Posouzení
Napsat recenzi